Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Συνέλευση για τις μετοχές

Συνέλευση για τις μετοχές

rethimno cretan kings

rethimno-cretan kings

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κάλεσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο, στις 30 Σεπτεμβίου, τους μετόχους της προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των μετοχών.

Αναλυτικά:
Πρόσκληση των μετόχων της ανώνυμης εταιρίας “Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης ΚΑΕ“, ΑΡ.Μ.Α.Ε. 64381/06/Β/07/11 και Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 21826250000 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας “Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία” με την από 04/08/2015 απόφασή του καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρίας “Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Ρεθύμνης ΚΑΕ” σε Έκτακτή Γενική Συνέλευση την 30η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2015 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη, και ώρα 10:00π.μ στα γραφεία της εταιρίας στο Ρέθυμνο, επί της οδού Ηγ. Γαβριήλ, αριθμός 103-105 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για το παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για την 7η εταιρική χρήση 1/07/2014 έως 30/06/2015.
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες , πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας.

Ρέθυμνο, 04/08/2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…