Κεντρική Eurobasket “Σε καλό δρόμο”

“Σε καλό δρόμο”

papanikolaou ethniki dunk

papanikolaou-ethniki-dunk

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής μας με τη Ρωσία, όπου η “γαλανόλευκη” επικράτησε με 80-65, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας πως με την άμυνα θα πορευτεί η Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά:
Η ομάδα έδειξε καταπληκτική βελτίωση, ειδικά στην άμυνα, όπου θέλαμε κι εμείς οι παίκτες και οι προπονητές να επικεντρωθούμε. Δεν μας αγχώνει επίθεση, έχουμε ταλέντο ως ομάδα. Η άμυνα μας χαρακτηρίζει κι εκεί προσπαθούμε να επικεντρωθούμε. Κάναμε τρία καλά ματς, σήμερα (23/08) δεν ήμασταν στα επίπεδα που θέλαμε, δεν ξέρω εάν μέτρησε η κούραση ή τα διαδοχικά ματς, αλλά δεν ήμασταν στο 100%. Ωστόσο, είμαστε σε καλό δρόμο, προετοιμαζόμαστε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις 5 Σεπτεμβρίου“.

Αναφορικά με την εμφάνισή τους στο τελευταίο ματς στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» κόντρα στη Ρωσία, αλλά και εν γένει πώς εξελίσσεται η προετοιμασίας τους, δήλωσε: “Πιστεύω πως αντιμετωπίσαμε καλά τη ζώνη της Ρωσίας. Σίγουρα, σε τέτοια ματς θα δεις λάθη κι αδυναμίες, αλλά για αυτό γίνονται τα φιλικά. Η ομάδα διαθέτει πληρότητα, αλλά πρέπει να είμαστε συμπαγείς, μια γροθιά, και να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας. Προχωράμε, συνεχίζουμε τη δουλειά κι ελπίζουμε για το καλύτερο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…