Πρώτο “τζάμπολ”

Kolossos Rhodes

Kolossos Rhodes

Την πρώτη του προπόνηση, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (31/08) το απόγευμα ο Κολοσσός Ρόδου ενόψει της νέας πολύ δύσκολη σεζόν.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν στο Βενετόκλειο, για την έναρξη της προετοιμασίας τους. “Καλή σεζόν, με υγεία και γεμάτο γήπεδο!”, ευχήθηκαν από την ΚΑΕ μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Παράλληλα, υπενθύμισαν επίσης μέσω Facebook πως στη διάθεση των φιλάθλων τους τίθενται τα εισιτήρια διαρκείας της καινούριας χρονιάς: “Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική 2015-16. Οι τιμές κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα. Οι φίλαθλοι του Κολοσσού H Hotels και σταθεροί κάτοχοι της κάρτας διαρκείας μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία για να κρατήσουν τη θέση τους. Υπεύθυνη η κα Μαρία Πολυχρόνη, τηλ 2241022261, info@kolossosbc.gr”.

Kolossos Rhodes-H Hotels

Τέλος, εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την οικογένεια του Γιάννη Χατζηλαζάρου και το ξενοδοχείο “Lindos Princess”, καθώς: “Συγχαίρουμε τον κ. Γιάννη Χατζηλαζάρου και την οικογένειά του, γιατί το ξενοδοχείο Lindos Princess, που ανήκει στο χορηγό ονόματος της ομάδας μας, αλυσίδα H Hotels, ξεχώρισε στην 1η θέση στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών για οικογένειες και στη 2η θέση στη γενική κατηγορία, σύμφωνα με την κατάταξη που έδωσε το fvw Hotelometer σε πρόσφατη καταμέτρηση για όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Κάθε διάκριση στην οικογένεια του Κολοσσού H Hotels μας δίνει χαρά και υπερηφάνεια! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…