Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρωταγωνιστές…” (vid)

“Πρωταγωνιστές…” (vid)

Sfairopoulos

Sfairopoulos

Με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας πολύ δύσκολης σεζόν, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να δηλώνει πως “Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις“.

Αναλυτικά:
“Ξεκινάμε σήμερα με πολλές απουσίες λόγω διεθνών. Έχουν έρθει κάποια παιδιά για να μας βοηθήσουν στην προετοιμασία. Βέβαια, θα βοηθηθούν και αυτά. Βάζουμε τα πρώτα κομμάτια φιλοσοφίας σε επίθεση και άμυνα και χτίζουμε και τη φυσική μας κατάσταση. Μετά πάμε Μέτσοβο για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά”
 δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για τη νέα χρονιά είπε: “Θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και φιναλίστ στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως και πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε απουσίες λόγω διεθνών. Άλλαξαν αρκετά σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αλλά κρατήσαμε ένα βασικό κορμό. Κάποιοι έφυγαν με δική τους θέληση και άλλους τους αλλάξαμε εμείς. Οι προσθήκες είναι αυτές που ήθελα και πραγματοποιήθηκαν χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια και της διοίκησης. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε το έδαφος και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Θα δώσουμε φιλικά με στόχο να βελτιωνόμαστε όσο περνά ο χρόνος“.

Όσο για τους στόχους που έχει για την ομάδα του; “Θέλουμε να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμη καλύτερη. Και τα νέα παιδιά που ήρθαν επιλέχτηκαν με αυτό κατά νου. Να είναι και καλοί αμυντικοί. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια ομοιογένεια με την περασμένη χρονιά και ακόμη καλύτερη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…