Κεντρική Διεθνή “Πώς θα ταΐζουν τον Σχορτσιανίτη;”

“Πώς θα ταΐζουν τον Σχορτσιανίτη;”

schortsanitis new

schortsanitis-new

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, κέντρισε, για μία ακόμη φορά, το ενδιαφέρον όλων με τα λεγόμενά του. Ο 56χρονος Μαυροβούνιος προπονητής, λοιπόν, διερωτήθηκε πού θα βρει χρήματα ο Ερυθρός Αστέρας, προκειμένου να ταΐζει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

“Το ποσό για να ταΐζεις τόσους παίκτες δεν είναι μικρό. Πώς, επομένως, θα βρουν χρήματα για να ταΐζουν τον Σχορτσιανίτη; Είναι ένας παίκτης, ο οποίος ζυγίζει πάνω από 150 κιλά, και, ως εκ τούτου, δεν τρώει λίγο. Δεν μιλάμε για τρία γεύματα σε καθημερινή βάση καθώς θα χρειάζεται επιπλέον έπειτα από κάθε θετικό αποτέλεσμα. Η διατροφή του Σχορτσιανίτη, μάλιστα, αποτελεί ένα σοβαρό θέμα και για μεγαλύτερες ομάδες” υποστήριξε -σε τοπικά μέσα- ο Βουγιόσεβιτς.

Οι… προσβλητικές δηλώσεις του, πάντως, μόνον τυχαίες δεν είναι καθώς ο Ερυθρός Αστέρας, όπως κι η Παρτιζάν, αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες. Η νέα ομάδα του 30χρονου Έλληνα σέντερ, δε, έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών από τη Φίμπα εξαιτίας παλαιότερων οφειλών της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…