Πήρε Καμάρα

nikos-kamaras-paok-metagrafi

Στη μεταγραφή του Νίκου Καμάρα προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για 18χρονο φόργουορντ, ύψους 2,01 μ., που αγωνιζόταν στο Μαντουλίδη. Είναι διεθνής με την εθνική Παίδων και έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2013.

Ο νεαρός αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον πιστεύουν και θέλουν να δουλέψουν το ταλέντο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού καλαθοσφαιριστή Νίκου Καμάρα, από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής πέρασε σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Καμάρας γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2μ.01 και είναι φόργουορντ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα των Παίδων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το 2013 στο Κίεβο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …