Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παίρνει όποιον θέλει”

“Παίρνει όποιον θέλει”

nikolaou aek1

nikolaou-aek1

Δηλώσεις σχετικά με τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και άλλων θεμάτων, έκανε ο Γιώργος Νικολάου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι η “Βασίλισσα” μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει, ενώ σύμφωνα με δική του εκτίμηση δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφικές κινήσεις στην “Ένωση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: “Νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Όποια μεταγραφή και να κάνει θα είναι μεγάλης ισχύος από εδώ και πέρα. Ο κύριος Αγγελόπουλος έχει αποδείξει ότι όποιον παίκτη εισηγείται ο προπονητής, μπορεί να τον αποκτήσει.

Αυτό, δεν σημαίνει πως θα σπαταλά χρήματα οπουδήποτε. Υπάρχει μία δεδομένη πολιτική, η οποία ακολουθείται. Αυτό κάνουμε και αυτό συνεχίζεται. Είχαν γραφτεί κάποια ονόματα που πράγματι ήταν στη λίστα. Αλλά, η συγκεκριμένη ήταν μία μεταγραφή για την οποία κινηθήκαμε πιο διακριτικά και υπήρχαν πολλοί λόγοι. Όμως, όλα πήγαν καλά και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης.

Η ΑΕΚ έχει στόχο να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Να είναι ήσυχοι οι οπαδοί της ΑΕΚ και να έχουν τη ψυχραιμία τους. Η διοίκηση μπορεί να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Αλλά με όριο. Θεωρώ έγιναν οι κινήσεις που πρέπει και ως έναν βαθμό οι στόχοι έχουν επιτευχθεί“.

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: “Είναι θέμα του προπονητή. Έχω και εγώ την αίσθηση, ότι ενδεχομένως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Λέω πάντα ότι ο κύριος Αγγελόπουλος και γενικά η διοίκηση προσπαθούν να υλοποιούν τις εισηγήσεις του προπονητή. Κι αυτό γίνεται από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει. Ήταν πάντα μεγάλη. Αυτό να γίνει σαφές σε όλους“.

Για τα διαρκείας: “Θα βγει σύντομα νεώτερη ανακοίνωση για το πού και το πώς. Είναι λογικό να λείπει κόσμος εκτός Αθηνών λόγω των διακοπών αυτή τη στιγμή“.

Για τον Νίκο Δίπλαρο: “Αντιλαμβάνομαι την περιέργεια και τις απαιτήσεις του κόσμου. Αλλά, όπως έχω πει, θα επιλέξω να μην απαντήσω πάνω σε αυτό το θέμα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…