Κεντρική Διεθνή Περιχαρής και αποφασισμένος

Περιχαρής και αποφασισμένος

samuels vezenkof barca parousiasi

samuels-vezenkof-barca-parousiasi

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα (27/08) το μεσημέρι (13:00), με κάθε επισημότητα η παρουσίαση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, από την Μπαρτσελόνα, μαζί με του Σαμάρντο Σάμουελς. Στη συνέντευξη Τύπου που συγκαλέστηκε για τον λόγο αυτό, στο Παλάου Μπλαουγκράνα, ο πρώην παίκτης του Άρη και περσινό MVP της Α1, εξέφρασε τη χαρά του για το νέο μεγάλο βήμα της καριέρας του, στους μπλαουγκράνα, υπογράμμισε πως θέλει να αποδείξει πράγματα και ξεκαθάρισε πως το ΝΒΑ μπορεί να περιμένει.

“Χαίρομαι πολύ που ανήκω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, νιώθεις την πίεση κάθε μέρα. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% για να τα καταφέρω” ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

“Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη, ωστόσο αυτή τη στιγμή αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Μελλοντικά θα δούμε” κατέληξε ο 20χρονος φόργουορντ.

Το εγκώμιο του έπλεξε, ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ζόαν Κρέους, επισημαίνοντας πως “ο Βεζένκοφ έχει το μπάσκετ στο αίμα του. Παρότι είναι πολύ μικρός ακόμη έχει πολλές παραστάσεις και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στην ομάδα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…