Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Πέρασαν τα ιατρικά τεστ

Πέρασαν τα ιατρικά τεστ

Apollonas Patras

Apollonas Patras

Τις πρώτες τους προπονήσεις ξεκίνησαν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, ενώ παράλληλα πέρασαν και τις  απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά:
“Hμέρες ιατρικών εξετάσεων ήταν η Τρίτη και η Τετάρτη (18-19 Αυγούστου) για τους παίκτες του Απόλλων CARNA. Οι εξετάσεις έγιναν στη διαγνωστική μονάδα “Φροντίδα Υγείας“, η οποία τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά το Σύλλογο, παρέχοντας στους παίκτες τις πρότυπες ιατρικές της υπηρεσίες.

Τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της “Φροντίδας Υγείας“, Γιάννης Μάκκας, ενώ υπό την επίβλεψη της ιατρικής ομάδας, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο καρδιολόγος, Ανδρέας Κότσαλος και η μικροβιολόγος, Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου ανέλαβαν την εξέταση των αθλητών και στη συνέχεια έγινε η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Η διαγνωστική μονάδα “Φροντίδα Υγείας” συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον ιστορικό Σύλλογο παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

Η Διοίκηση του Απόλλων CARNA θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους υπεύθυνους της “Φροντίδας Υγείας“, αλλά και την ιατρική ομάδα του κέντρου, για την έγκαιρη, έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των παικτών, όπως επίσης, και για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με κύριο χαρακτηριστικό την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…