Κεντρική Διεθνή Ορίστηκε το Διηπειρωτικό

Ορίστηκε το Διηπειρωτικό

intercontinental cup 2015 diipeirwtiko

intercontinental-cup-2015-diipeirwtiko

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ορίστηκε η διοργάνωση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την Πρωταθλήτρια Αμερικής, Μπαούρου. Οι αγώνες θα γίνουν στις 25 και 27 Σεπτεμβρίου στο Σάο Πάολο.

Η Ρεάλ είναι η πολυνίκης του θεσμού, μιας και έχει κατακτήσει 4 φορές το εν λόγω τρόπαιο, με τελευταία το 1981 και πάλι στο Σάο Πάολο. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχεθεί στο 11.000 θέσεων Ginasio Iberapuera.

Μαζί με την διοργάνωση υπάρχουν και άλλοι αγώνες και διάφορες δράσεις με σκοπό τη διάδοση του αθλήματος. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες είναι και οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στην Ασία τον Σεπτέμβριο.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ανυπομονούμε να βιώσουμε άλλη μία μπασκετική εμπειρία στη Βραζιλία με το Διηπειρωτικό Κύπελλο, αυτή τη φορά με την πολυνίκη της Ευρωλίγκα, Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε βέβαιοι πως όλοι οι φίλαθλοι ακόμα μία φορά θα απολαύσουν αυτό το υπέροχο γεγονός που συνδέει τις δύο ηπείρους και χωρίς αμφιβολία συνεισφέρει στην ανάπτυξη του μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…