Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ολική επαναφορά!

Ολική επαναφορά!

mavrokefalidis aponomi

mavrokefalidis-aponomi

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα, να σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους του και να γεμίζει το “Παλατάκι” με… τρελαμένους “δικέφαλους“, που θα ξαναδούν τα… δικά τους παιδιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι προ των πυλών, αλλά δεν είναι ο μόνος, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται για το “κόλπο γκρόσο“.

Στόχος είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις και που έκανε πράγματα και θαύματα στα πλέι οφ. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δίνουν στον διεθνή παίκτη την οψιόν για ελεύθερη μετακίνηση, αν κι εφόσον υπάρξει -μέσα στη χρονιά- πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκας (του εξωτερικού), γεγονός που κάνει τον Λουκά να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ενδεχόμενη επιστροφή των Βασιλειάδη – Μαυροκεφαλίδη, δεν έχει μόνο αγωνιστικά οφέλη. Σηματοδοτεί την ολική επαναφορά του συλλόγου (προσθέστε και την επιστροφή του Ούρος Ντούβνιακ), έχει σημειολογική αξία και -αν επιτευχθεί- αναμένεται να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από το μπασκετικό τμήμα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει να γεμίσει το ρόστερ με ποιοτικούς Έλληνες παίκτες, που να έχουν και την ανάλογη εμπειρία, ενώ συνολικά φαίνεται να θέλει να έχει στη διάθεσή του αθλητές που δεν θα χρειαστούν… εκπαίδευση. Άλλωστε και ο Νίκολα Μάρκοβιτς γνωρίζει τα… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …