Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Ρεντζιάς στο Μουσείο

Ο Ρεντζιάς στο Μουσείο

euthimis retzias rentzias mouseio

euthimis-retzias-rentzias-mouseio-xanth

Το Μουσείο της ΧΑΝΘ επισκέφθηκε ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Ο παλαίμαχος αθλητής των ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα, Φιλαδέλφεια 76ers, Ούλκερ, Σιένα και Βαγιαδολίδ ξεναγήθηκε στο πανέμορφο Μουσείο από τον κατάλληλο άνθρωπο, τον αεικίνητο Γιώργη Μπουσβάρο. Ο νυν Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Τρίκαλα, στις δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Μουσείο, το οποίο και χαρακτήρισε κόσμημα του ελληνικού μπάσκετ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα στην οποία και ευχήθηκε τα καλύτερα

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ αλλά και προσωπικά στον Γιωργή Μπουσβάρο χάρις τις προσπάθειες του οποίου αυτό το Μουσείο έχει αποκτήσει πανελλήνια φήμη. Σε μια περίοδο που δυστυχώς η χώρα ταλανίζεται από χιλιάδες προβλήματα δημιουργήθηκε ένας χώρος στον οποίο έχουν την ευκαιρία να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το Μουσείο αυτό αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ“.

Για την εθνική Ελλάδας: “Αυτή η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, αποτελείται από 12 ισάξιους παίκτες κι έναν εξαιρετικά καταρτισμένο και έμπειρο προπονητή. Αν δεν υπάρξουν ατυχίες πιστεύω πως δικαιολογούμαστε να κάνουμε όνειρα για μετάλλιο. Εύχομαι υγεία, εύχομαι αυτή η Εθνική να γίνει και πάλι μια όαση χαράς, αφορμή για χαμόγελο για όλους τους Έλληνες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…