Ο νέος συμπαίκτης

asics

asics

Έναν νέο ισχυρό συμπαίκτη βρήκε ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την ASICS, η οποία θα είναι ο επίσημος χορηγός αθλητισμού ιματισμού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Απόλλων CARNA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ASICS, η οποία και θα αποτελέσει τον “επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού” της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ASICS θα παρέχει στους αθλητές της πρώτης ομάδας αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου προϊόντα αθλητικού ιματισμού κορυφαίας ποιότητας ενώ και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα CARNA θα μπορούν να προμηθεύονται από τη μπουτίκ της ομάδας μια ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων. Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας για τη σεζόν 2015 – 2016 θα γίνουν στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Απόλλων CARNA, κ. Σωτήρης Χαλκιόπουλος δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την έναρξη της συνεργασίας μας με την ASICS, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες της ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή που ξεκινά από την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι γεμάτη όμορφες μπασκετικές στιγμές τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους του Απόλλωνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…