Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να επανέλθω πλήρως”

“Να επανέλθω πλήρως”

Papapetrou1

Papapetrou1

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού και δήλωσε χαρούμενος που του δείχνουν εμπιστοσύνη, ενώ είπε πως στόχος του είναι να επανέλθει πλήρως.

Αναλυτικά:
Χαίρομαι που η διοίκηση και οι προπονητές μου δείχνουν εμπιστοσύνη”, τόνισε αρχικά για το γεγονός ότι φέτος θα μοιράζεται τη θέση “3” μαζί με τον Ματ Λοτζέσκι και συνέχισε: “Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα προκειμένου να τους δικαιώσω για την επιλογή τους να με πιστέψουν“.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις περιπέτειες που είχε την τελευταία σεζόν με τους τραυματισμούς του: “Ο στόχος είναι να επανέλθω πλήρως και στη συνέχεια να φτάσω σε καλή φυσική κατάσταση μετά το χειρουργείο. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα θα τα καταφέρουμε”, ανέφερε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Τέλος, ερωτώμενος για το νέο ρόστερ που έχει διαμορφωθεί τόνισε: “Έχουν γίνει σωστές κινήσεις και οι απαραίτητες προσθήκες μετά τη φυγή παικτών. Έχει διαμορφωθεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Η ομάδα είναι πλήρης, έχει ταλέντο και με τον καιρό θα παίζουμε όλο και καλύτερα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…