Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μεγαλύτερη συνέπεια”

“Μεγαλύτερη συνέπεια”

printezis ethniki

printezis-ethniki

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο άσσος της Εθνικής μας ομάδας τόνισε ότι πλέον στόχος είναι να παρουσιάσουν μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να δείξουν την ταυτότητα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο basket.gr:
Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο.

Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…