Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με το σπαθί του…

Με το σπαθί του…

Nontas Papantoniou

Nontas Papantoniou

Στην ΑΕΚ λοιπόν ο Νώντας Παπαντωνίου μέχρι το 2017. Και μόνο έκπληξη δεν ήταν η είδηση της ανανέωσης για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα το είχε σχεδόν… προαναγγείλει στην πρώτη ανοικτή συνέντευξη Τύπου, που έκανε στα Γραφεία της ΚΑΕ μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Και ήταν ο μόνος παίκτης για τον οποίο ανοίχτηκε, μετά το αυτονόητο, δηλαδή την επιθυμία του για παραμονή του Μαλίκ Χέρστον.

Τι εκτίμησε ο προπονητής της ΑΕΚ στον Νώντα, που δεν εκτίμησε (δεν είδε) σε άλλους: Τον επαγγελματισμό του, τη μαχητικότητά του, την αφοσίωσή του, την ομαδικότητα, την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις , την ωριμότητα, τη συνειδητοποίηση της βαριάς φανέλας (που δεν έχουν συνειδητοποιήσει νεαρότεροι συνάδελφοί του) και κυρίως τη μη… γκρίνια του! Αυτή, που στοίχισε ενδεχομένως μια θέση στην ομάδα από λογικά φαβορί με εξαιρετικό ταλέντο (βλέπε Γιάννης Αθηναίου). Φιλότιμο και σιωπή ανταμείβονται σήμερα και ενδεχομένως όχι άδικα. Σε σημείο δε, που και τα λάθη (σ.σ. όχι πως συνιστά “εγκληματικό” νούμερο το 1,2 λάθη ανά αγώνα) να ξεχνιούνται και να συγχωρούνται. “Με το σπαθί του” ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ ο διεθνής γκαρντ.

Ο Νώντας έχει εφέτος ακόμη μια δύσκολη χρονιά. Το διετές συμβόλαιο, που υπέγραψε δεν του διασφαλίζει απαραίτητα την αγωνιστική γαλήνη. Ξέρει, ότι όλοι κρίνονται από τη διάρκεια. Τον εαυτό του θα επιδιώξει να… επαναλάβει από τον Σεπτέμβριο κιόλας, οπότε και τα πρώτα φιλικά, στην πιο απαιτητική περίοδο των τελευταίων 10 ετών της “Βασίλισσας“.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…