Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με σωστή νοοτροπία”

“Με σωστή νοοτροπία”

nikola markovic paok

nikola markovic-paok

Για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο Νίκολα Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, και αναφέρθηκε, επιπλέον, στη δύσκολη περίοδο της προετοιμασίας και μοιράστηκε την πεποίθηση του πως ο “δικέφαλος” θα είναι πανέτοιμος μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

“Αυτή η περίοδος είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε σκληρά, να λειτουργήσουμε με σωστή νοοτροπία για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλη η ομάδα, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν σε αυτή την δύσκολη περίοδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Είναι ένα νέο περιβάλλον για μένα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο άγνωστο. Γνωρίζω όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη, έχω έρθει στην πόλη πολλές φορές, οπότε δεν είναι και τόσο άγνωστο και αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Περιμένω, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου πιστεύω, να έρθει και η ώρα των φιλικών αγώνων”.

Εν συνεχεία, υπογράμμισε πως “πάντα θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη νωρίς, αν δεν ξεκινήσουν τα παιχνίδια ώστε να έχεις τα πρώτα συμπεράσματα δεν μπορείς να πει με βεβαιότητα κάτι, αλλά ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και ο κόουτς ακόμη περισσότερο και ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλές φιλοδοξίες” ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο ματς του Κυπέλλου με το Ρέθυμνο:

“Σαφώς και είναι πολύ σημαντικό και πολύ θετικό να ξεκινάμε από το δικό μας γήπεδο και μαζί με τους φιλάθλους μας τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν. Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρουμε τίποτα για τον αντίπαλο. Και πάλι όμως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να γίνει πλεονέκτημά μας πραγματικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και αυτό το παιχνίδι, αλλά και τον πρώτο αγώνα για το Γιούροκαπ, μία εβδομάδα αργότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…