Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με φόντο τη δεύτερη φάση

Με φόντο τη δεύτερη φάση

Ethniki paidon

Ethniki paidon

Μετά τη βαριά χθεσινή ήττα από τη Λιθουανία, η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει απόψε (8/8, 21:15) την Ισπανία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16 της Λιθουανίας. Η “γαλανόλευκη” έχει προκριθεί στη δεύτερη φάση, αλλά χρειάζεται τη νίκη, ώστε να τη μεταφέρει στον επόμενο γύρο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στην οκτάδα.

“Εχουμε ήδη περάσει στην επόμενη φάση μετά την ήττα του Ισραήλ από την Ισπανία, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο αύριο (08/08) εμείς απέναντι στους Ισπανούς, για να μπορέσουμε να πάρουμε μία νίκη μαζί μας στη δεύτερη φάση. Ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, απέναντι σε μια ομάδα καλή η οποία όπως έχει δείξει και σε προηγούμενες διοργανώσεις, ανεβαίνει σταδιακά, αγώνα με τον αγώνα”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Τούφας, ενώ ο Δημήτρης Μωραΐτης πρόσθεσε:

“Είναι μια ήττα που μας πεισμώνει και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ώστε να μπούμε δυνατά από το πρώτο κιόλας λεπτό απέναντι στην Ισπανία και να πάρουμε μια νίκη που μας είναι απαραίτητη”>

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…