Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κουραστικό, αλλά υπέροχο”

“Κουραστικό, αλλά υπέροχο”

Δίπλαρος

Nikos Diplaros1

Απαντήσεις” με νόημα, έδωσε η Εθνική Ομάδα των Εφήβων στους επικριτές της, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στον Βόλο. Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “ΣΠΟΡ Fm 94.6” και έκανε λόγο για κουραστικό, αλλά υπέροχο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Περάσαμε τέλεια. Μπορεί να κουραστήκαμε, αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Ούτε εμείς ξέραμε τι κάνανε μετά το παιχνίδι. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Είχαμε πει ότι θα βουτήξουμε στην πισίνα όταν τελειώσουμε. Ακόμα και αν δεν τα είχαμε καταφέρει στον τελικό. Το κάναμε και το κάναμε και με την κούπα”. Είπε ακόμα…

Για το πού θεωρεί πως οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα της ελληνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στον τελικό με την Τουρκία: «Έπαιξε ρόλο η ηρεμία του κόουτς στην ομιλία του. Ήταν σημαντική. Μας είπε να βγούμε και να παίξουμε χωρίς άγχος και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεμπλοκάραμε, βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση και με καλύτερη άμυνα φθάσαμε στη νίκη”.

Για την κριτική που τους ασκήθηκε μετά τις ήττες από τη Λιθουανία και τη Βοσνία: “Καταλάβαμε μια επίθεση απέναντί μας. Το συζητήσαμε και είπαμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι όπως έλεγαν. Νομίζω πως κλείσαμε πολλά στόματα. Η ομάδα αυτή είναι από τότε που είμαστε 14-15 ετών. Έχουμε καλές σχέσεις και κάθε ημέρα το παιχνίδι μας γινόταν καλύτερο. Δέναμε περισσότερο κι εκεί οφείλεται και το αποτέλεσμα”.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: “Είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Ναι. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για το άλμα αυτό και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αλλάξω επίπεδο. Με δουλειά σκληρή και ταπεινότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…