Κεντρική Διεθνή “Ιστορική ομάδα η Μπαρτσελόνα”

“Ιστορική ομάδα η Μπαρτσελόνα”

Carlos Arroyo

Carlos Arroyo

Η Μπαρτσελόνα ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό το φετινό καλοκαίρι. Για του λόγου το αληθές, οι Καταλανοί ενέταξαν στο ρόστερ τους τους Κάρλος Αρόγιο, Μουσά Ντιανέ, Πάου Ρίμπας, Ρόντιονς Κούρουκς, Σέιν Λαουάλ, Σαμάρντο Σάμουελς, Στράτο Περπέρογλου και Σάσα Βεζένκοφ. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, παρουσιάσθηκαν, σήμερα (25/08), από τους “μπλαουγκράνα”.

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Ζοάν Κρέους, έτσι, αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις παραπάνω προσθήκες ενώ σε ό,τι αφορά στους Ντιανέ κι Αρόγιο, υπογράμμισε: “Ο Ντιανέ θα βοηθήσει αρκετά στον τομέα των ριμπάουντ. Ο Αρόγιο, δε, με την ενέργεια και την εμπειρία του, θα συνεισφέρει ιδιαίτερα στο πικ εν ρολ, στο οποίο είναι καταπληκτικός”.

Ο 36χρονος Πορτορικανός γκαρντ, με τη σειρά του, τόνισε: “Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα καθώς πρόκειται για μία ιστορική ομάδα. Αντιλαμβάνομαι, βέβαια, τις υψηλές απαιτήσεις κι οφείλω να προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι, άλλωστε, πόιντ γκαρντ κι έχω το… “κρύο” αίμα του ηγέτη, όπως, φυσικά, κι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο”.

Οι Ισπανοί, επίσης, γνωστοποίησαν τα νούμερα στις φανέλες των παικτών. Ο Στράτος Περπέρογλου επέλεξε το No.9 ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ το No.14.

Barcelona-numbers

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…