Κεντρική Eurobasket “Είναι νωρίς ακόμα”

“Είναι νωρίς ακόμα”

Perperoglou

Perperoglou

Αισιόδοξος εμφανίστηκε, ενόψει του φετινού Ευρωμπάσκετ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τουρκία, ο Στράτος Περπέρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Αυτό με την Τουρκία ήταν το πιο δυνατό φιλικό που έχουμε δώσει έως τώρα. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στην πίεση της Τουρκίας, κάτι που είναι λογικό, δεδομένου ότι πρόκειται για το τρίτο μας φιλικό. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει. Σίγουρα, δεν μας αρέσει να χάνουμε στα φιλικά, αλλά από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε με ποσοστά για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς, εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις κι ελπίζω να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια”.

Σε ερώτηση για τους στόχους της ελληνικής ομάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, το Σεπτέμβριο (05-20/09), απάντησε: “Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Όλοι μας είμαστε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ. Κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει κάποιο μετάλλιο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να γίνουμε ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…