“Είμαι έτοιμος”

Nik Kalathes Kalathis

Nik Kalathes-Kalathis

Ο Νικ Καλάθης μέχρι και πριν από λίγες ώρες, βρισκόταν μαζί με την Εθνική Ανδρών στη Ξάνθη. Ωστόσο σήμερα έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη επίσημη προπόνηση των “πρασίνων“, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Είναι μία από τις πιο μεγάλες, αν όχι η πιο μεγάλη, ομάδες της Ευρώπης. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ. Είναι απίστευτη αυτή η πόλη. Έχουμε εξαιρετική ομάδα για να διεκδικήσουμε πράγματα. Ξέρω πως είμαι πλέον έτοιμος να έχω έναν πιο σημαντικό ρόλο. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες και ο κόουτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι. Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Η φετινή είναι καινούρια χρονιά και πιστεύω θα τα πάμε καλά“.

Σε ερώτηση για το νέο προπονητή του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έπαιζε στην ίδια θέση με εκείνον, παραδέχθηκε: “Είναι ωραίο. Στο κολέγιο είχα έναν προπονητή που ήταν πλέι μέικερ. Είναι ωραίο ο προπονητής να ξέρει τη θέση που παίζεις και να καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνουμε“.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη: “Πιστεύω πως έχει τουλάχιστον ένα δύο χρόνια ακόμα και είμαι σίγουρος πως θα είναι ο γνωστός, απίστευτος Διαμαντίδης, ένας από τους καλύτερους που έχει παίξει ποτέ. Το να βρίσκεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα“.

Τέλος, επανέλαβε για τον εαυτό του και το νέο ρόλο του στους “πρασίνους”: “Πιστεύω σε εμένα και τις ικανότητές μου. Είμαι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…