Κεντρική Eurobasket “Είμαι ανυπόμονος”

“Είμαι ανυπόμονος”

nikola milutinov olympiacos

nikola-milutinov-olympiacos-afixi

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοβ, προετοιμάζεται με την Εθνική Σερβίας, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου (05-20/09).

Συνάμα μίλησε στην ιστοσελίδα B92.net και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί μαζί με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:
“Η ομάδα μας συγκαταλέγεται στα φαβορί, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο. Ελπίζω να εκπληρώσουμε το όνειρό μας που είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γενικά για την κατάκτηση του τροπαίου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Υπάρχει και η φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών που όλα μπορούν να συμβούν”.

“Είχα πάει στην Ελλάδα για μόλις μία μέρα, προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, γιατί είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Έγινα ντραφτ, πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και είμαι μέλος της εθνικής ομάδας“.

“Δεν έδωσα καμία σημασία στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης, γιατί η Ελλάδα είναι μία άλλη χώρα. Το μόνο που σκέφτηκα είναι πως θα προχωρήσω στην καριέρα μου και πλέον είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Είμαι χαρούμενος και αποτελεί μεγάλο προνόμιο για μένα να παίξω μαζί του, αλλά και με τους υπόλοιπους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με τον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…