Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαστε αισιόδοξοι”

“Είμαστε αισιόδοξοι”

tsochlas proetoimasia

tsochlas-proetoimasia

Ο ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με το Ρέθυμνο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στοχεύοντας να φθάσει λίγο παραπέρα από ότι πέρσι και δη στον τελικό του θεσμού. Ο Απόλλωνας Τσόχλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, αναφέρθηκε στην κλήρωση, και θυμήθηκε το ματς της Πυλαίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, που κρίθηκε στο τέλος, στάθηκε στις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις του “δικεφάλου” για τη νέα σεζόν και σχολίασε την προετοιμασία.

“Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο δύσκολη. Σίγουρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το αν είναι καλή η κλήρωση ή όχι, θα φανεί στο γήπεδο. Το Ρέθυμνο είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που της αρέσει να στηρίζεται στους ξένους παίκτες, θα έχει πέντε νέους ξένους και έξι στο σύνολο στην νέα σεζόν.  Αυτό θα δυσκολέψει τη δική μας δουλειά, κυρίως όσον αφορά την προετοιμασία που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς δεν θα έχουμε τόσο σαφή εικόνα από τον αντίπαλο.

Πιστεύω όμως ότι θα έχουμε ομοιογένεια σαν ομάδα, αυτή είναι η εικόνα από τις πρώτες προπονήσεις κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που θέλουμε” επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε: “Πέρσι είχαμε φτάσει ένα βήμα, ένα σουτ για την ακρίβεια από τον τελικό. Ήταν κάτι που μας πείραξε πολύ και σίγουρα θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε περισσότερο”.

Για το γεγονός πως η σεζόν ξεκινάει με το Ρέθυμνο (07/10) εντός έδρας όπως και με την Σζολνόκι, σχολίασε: “Σίγουρα δεν είναι αρνητικό σαν γεγονός, το να ξεκινάμε με παιχνίδια στο γήπεδό μας. Είναι καλό να μην έχουμε μετακινήσεις από τα πρώτα ματς, να παίζουμε στο γήπεδό μας και με τους δικούς μας φιλάθλους. Κι αν κερδίσουμε θα είναι σίγουρα θετικό γεγονός”.

Ενώ κατέληξε, μιλώντας για την προετοιμασία: “Είναι μία δύσκολη περίοδος για μας τους παίκτες, δουλεύουμε πολύ, υπάρχει πολλή κούραση, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε για να βγουν σε δύο μήνες τα αποτελέσματα που θέλει ο προπονητής. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι, τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, έχουμε και πάλι εξαιρετικό κλίμα και εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και μπασκετικά και στο κλίμα της ομάδας και με τις δύο προσθήκες που περιμένουμε να έρθουν, πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…