Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι νέες εμφανίσεις (pic)

Οι νέες εμφανίσεις (pic)

paok pagkos buducnost

paok-pagkos-buducnost

Στα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ομάδας, προχώρησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η διοίκηση αποκάλυψε πως θα υπάρχουν από δύο εμφανίσεις (εντός και εκτός έδρας) για την Α1 και το Γιούροκαπ ενώ γνωστοποίησε πως σχεδιάζεται και η επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

paok-nees emfaniseis

“H συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης Luanvi, φέρνει και τις εντελώς νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Με βάση τα παραδοσιακά χρώματα του ΠΑΟΚ, το άσπρο και το μαύρο, την κλασική ρίγα και έμφαση στο έμβλημα του συλλόγου, σχεδιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την συμμετοχή της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιούροκαπ.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που έχουν σε περίοπτη θέση τον “Δικέφαλο” και τις οποίες παρουσιάζουμε σήμερα, είναι δύο από τις πέντε συνολικά νέες εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Στον αρχικό σχεδιασμό προβλέπεται να υπάρχουν από δύο εμφανίσεις (εντός και εκτός έδρας) για τους αγώνες της Ελλάδας και του Γιούροκαπ, ενώ υπό σχεδιασμό είναι και η επετειακή φανέλα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Τον σχεδιασμό όλων των εμφανίσεων έχει αναλάβει αφιλοκερδώς ο ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Λάλλας, που ζει μόνιμα στη Ρόδο, ενώ η υλοποίηση και η παραγωγή θα γίνει από την Luanvi, τον αποκλειστικό προμηθευτή αθλητικού υλικού του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους της ομάδας αποκλειστικά από τη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ που λειτουργεί στο PAOK Sports Arena, μαζί και με τα νέα αυθεντικά προϊόντα ΠΑΟΚ της Luanvi. Για την παραλαβή των νέων προϊόντων και την ακριβή ημερομηνία διάθεσής τους, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε ότι η μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ στο “Παλατάκι” λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) από 11:00-20:00 και το Σάββατο 09:00-15:00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2315550760“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …