Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση”

“Η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση”

Orton

Orton

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ντάνιελ Όρτον, αφίχθη (νωρίτερα από την αναμενόμενη) πριν από λίγη ώρα στη χώρα μας. Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Ζήση Σαρικόπουλο στη γραμμή των ψηλών, δήλωσε ενθουσιασμένος για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

“Είναι νωρίς για να έχω προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος, όμως, που ήλθα στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ και βιάζομαι να συναντήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέρω ότι, αύριο (24/08), ξεκινάμε την προετοιμασία, οπότε θα ξεκουραστώ, προκειμένου να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Έψαξα στο διαδίκτυο κι είδα ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση, μεγάλη ιστορία και πρέπει να τα διατηρήσουμε. Για να κερδίζουμε, πρέπει να δουλεύουμε σε καθημερινή βάση σκληρά και αυτό θα κάνουμε, για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω από κοντά και τους οπαδούς της ΑΕΚ”, υπογράμμισε ο Όρτον.

orton-katsaros

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν για να υποδεχθούν τον Ντάνιελ Όρτον, τόσο οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ, όσο και ο ατζέντης του, Αλέξανδρος Κατσαρός (φωτό).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…