Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Φιλικά στην Αθήνα

Φιλικά στην Αθήνα

rethymno

rethymno

Η αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, δεν μένει μόνο στα λόγια, στο λογότυπο και στην ονομασία. Η αλλαγή ξεκινά από τις υποδομές δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές της ομάδας να ταξιδέψουν στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες, κόντρα σε παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ, στα επίπεδα παιδικού κι εφηβικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην Αθήνα μεταβαίνουν, αύριο, οι δύο παιδικές και η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ρέθυμνο BC για σειρά φιλικών παιχνιδιών ενόψει των πρωταθλημάτων που ξεκινούν τέλος Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού, του Ηλυσιακού και του Ζωγράφου. Τα παιδιά μέσα από αυτά τα παιχνίδια αναμένεται να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν ιδιαίτερα στη συνέχεια της προσπάθειας τους.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Ρεθύμνου ο προπονητής της πρώτης ομάδας και κόουτς της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, φρόντισε τα παιδιά να παρακολουθήσουν τους αγώνες Τουρκία – Ολλανδία και Ελλάδα – Λιθουανία που γίνονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στα πλαίσια του τουρνουά Ακρόπολις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…