Κεντρική Basket League Άρης Εβδομάδα αφίξεων

Εβδομάδα αφίξεων

dominic waters kolossos aris

dominic-waters-kolossos-aris

Από αυτήν την εβδομάδα ξεκινά η συγκέντρωση της ομάδας του Άρη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δοθεί η αφετηρία της προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτος αφιχθείς, από τα νέα αποκτήματα της ΚΑΕ, θα είναι ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, που καταφθάνει -οδικώς- στη συμπρωτεύουσα το μεσημέρι της Τρίτης (18/08) ενώ, συνεχεία, αρχίζουν να έρχονται και οι Αμερικανοί.

Πρώτος θα είναι ο Ντομινίκ Ουότερς, που προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (19/08), στις 08:45, από τη Νέα Υόρκη, μέσω Κωνσταντινούπολης ενώ λίγες ώρες αργότερα (14:45), αναμένεται και ο Τζαμέλ Χάγκινς, από την Ουάσινγκτον μέσω Φραγκφούρτης. Την ίδια μέρα καταφθάνει και ο Τζέρελ ΜακΝίλ, από το Σικάγο με ανταπόκριση από Κωνσταντινούπολη, όμως -κατά πάσα πιθανότητα- θα παραταθεί κατά μια ημέρα για οικογενειακούς λόγους, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή και η ημέρα άφιξης του Οκάρο Ουάιτ.

Η Τετάρτη είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες αιματολογικέςκαρδιολογικές εξετάσεις με αυτούς που παίρνουν πρώτοι σειρά να είναι οι Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Θεόδωρος Ζάρας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης και Σλάβεν Τσούπκοβιτς ενώ την επομένη (20/08), ακολουθούν οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Βαγγέλης Δημητρακάς. Την επόμενη Δευτέρα (24/08) θα περάσουν από εξετάσεις οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες των “κιτρινόμαυρων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…