Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έτοιμοι για το χρυσό”

“Έτοιμοι για το χρυσό”

Charalampopoulos3

Charalampopoulos

Τα… λεβεντόπαιδα της Εθνικής Εφήβων επικράτησαν 68-58 της Λιθουανίας και, αύριο (02/08), στις 21:15, θα διεκδικήσουν απέναντι στην Τουρκία το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ U18 του Βόλου. Οι παίκτες της “γαλανόλευκης”, πάντως, παρά τον ενθουσιασμό, κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει του τελικού και, παράλληλα, δηλώνουν έτοιμοι για την πρωτιά στη διοργάνωση.

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης (22π.), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε: “Όλοι το θέλαμε πολύ, δεν ήθελα να βγω καθόλου κι όσο αντέξω. Σημασία έχει ότι είμαστε στον τελικό. Το κρισιμότερο σουτ το έβαλε σήμερα ο Δίπλαρος. Όλα τα παιδιά χρειάζονται σε ένα τουρνουά. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Τώρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε μπροστά μας την Τουρκία. Την έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας, μας αξίζει να είμαστε στον τελικό”.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επισήμανε: “Δεν κάναμε τα πάντα σωστά. Αυτό που μας ένοιαζε, όμως, ήταν η νίκη και την πήραμε. Κάναμε κάποια λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε για να πάρουμε το χρυσό στον τελικό απέναντι στην Τουρκία”.

Ο Μιχάλης Λούντζης υποστήριξε: “Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, κρατήσαμε στους δύο πόντους τον καλύτερό τους παίκτη και πήραμε τη νίκη. Πρέπει, τώρα, να ξεχάσουμε τι έγινε. Ένα ματς έμεινε, όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, έχουμε ξαναπαίξει με την Τουρκία στο τουρνουά και τη νικήσαμε. Τώρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως είναι στα χέρια μας”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…