Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επιστρέφονται χρήματα

Επιστρέφονται χρήματα

SEF Olympiacos kosmos

SEF-Olympiacos-kosmos

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει του φίλους της ομάδας, οι οποίοι είναι κάτοχοι διαρκείας, πως θα τους επιστρέφονται χρήματα, ενώ κάνει λόγο και για προσφορές στις αγορές τους από την μπουτικ του συλλόγου.

Αναλυτικά:
Σας επιστρέφουμε πίσω…χαρτονομίσματα“!

Μία άκρως ευρηματική και δελεαστική προσφορά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store περιμένει τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας. Μία προσφορά μέσα από την οποία, δίχως υπερβολή, θα τους… επιστρέφονται πίσω χρήματα.

Για τους κατόχους διαρκείας λοιπόν για τη σεζόν 2015-16 καθώς επίσης και για τους φίλους της ομάδας που θα κάνουν τις αγορές τους από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (αξίας των 50 ευρώ και άνω), θα λαμβάνουν αυτόματα ένα καρνέ με «χαρτονομίσματα» χάρη στα οποία θα τους επιστρέφεται πίσω μέρος των χρημάτων τους.

Δηλαδή, με κάθε αγορά από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός των 50 ευρώ θα πληρώνουν 40 ή αντίστοιχα με τις αγορές τους αξίας 100 ευρώ η πραγματική τιμή θα ανέρχεται στα 80 ευρώ.

Επιπρόσθετα, μέρος σε αυτή την σημαντική προσφορά παίρνει και ο επίσημος χορηγός της ομάδας, η “FMS” η οποία, χάρη στα εκπτωτικά “χαρτονομίσματα” προσφέρει:

20 ευρώ επιστροφή για μικρό service αυτοκινήτου αξίας 50 ευρώ (πραγματική τιμή 30 ευρώ).
50 ευρώ επιστροφή για μεγάλο service αυτοκινήτου αξίας 130 ευρώ (πραγματική τιμή 80 ευρώ).
100 ευρώ επιστροφή για δουλειά φανοποιείου αξίας 200 ευρώ (πραγματική τιμή 100 ευρώ)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…