Κεντρική Basket League Άρης “Ενθουσιασμένος…” (pics)

“Ενθουσιασμένος…” (pics)

cohen aris afiksi

cohen-aris-afiksi

Μετά του Ντομινίκ Ουότερς και Τζαμέλ Χάγκινς, στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, κατέφθασε σήμερα (22/08) ο Τζέικ Κοέν. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, πάτησε σε ελληνικό έδαφος το μεσημέρι, μαζί με τη σύζυγο του, Σάρα, από τη Φιλαδέλφεια, μέσω Φρανκφούρτης, και ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Βασίλης Βουρτζούμης ήταν εκεί για να τους υποδεχτεί.

Ο νέος παίκτης των “κιτρινόμαυρων“, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, σημειώνοντας την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του για την έλευση του στην ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στην προτίμηση του στην κίτρινη φανέλα.

cohen-aris-afiksi2

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Άρη: “Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη, αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μου βγαίνει. Το καλωσόρισμα που δέχτηκα μέσω twitter από τους φιλάθλους ήταν… τρελό. Έδειξαν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μου στην ομάδα και αυτό το συναίσθημα ένιωσα κι εγώ από την αρχή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά”.

Για τους στόχους: “Έχω πολύ υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν και πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά”.

Για το γεγονός πως από τα κίτρινα της Μακάμπι, έρχεται στα κιτρινόμαυρα του Άρη: “Ναι, είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα φοράω μόνο κίτρινα στις ομάδες μου”.

cohen-aris-afiksi1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…