Κεντρική Διεθνή Ενθουσιασμένος ο “Σόφο”

Ενθουσιασμένος ο “Σόφο”

schortsanitis1

schortsanitis

Χαρούμενος που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως έκανε τη σωστή επιλογή στην καριέρα του, υπογράφοντας με τη σερβική ομάδα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένας σύλλογος με πλούσια παράδοση και βρίσκομαι σε μια πόλη, όπου σε κάθε σου βήμα είναι σαφές πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην καθημερινή ζωή του κόσμου. Όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, δεν αμφέβαλα στιγμή ότι εκεί θα ήθελα να παίξω εκεί την ερχόμενη σεζόν. Πάντα έπαιζα για μεγάλες ομάδες στην καριέρα μου και ήταν προτεραιότητά μου αυτό να κάνω και τώρα”, δήλωσε ο “Σόφο” και πρόσθεσε για τους φίλους της ομάδας:

“Είχα την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω μπροστά σε φανατικά κοινά σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ιταλία και πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα. Γι’ αυτό θέλω να τονίσω πως όσες φορές έπαιξα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η ατμόσφαιρα ήταν κάτι μοναδικό, κάτι απίστευτο. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω και να γίνω μέρος του”.

Όσο για τους στόχους του, τόνισε: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε κάθε ματς θα δίνω το 110%. Θα παλεύω για κάθε μπάλα. Παίζω με την καρδιά, όχι μόνο με το σώμα μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να νικά σε όλα τα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…