Έφτασε το θηρίο

patrik young

patrik-young-afixi

Ο Πάτρικ Γιανγκ κατέφτασε το πρωί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και είναι απόλυτα έτοιμος να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός σέντερ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το γεγονός πως θα φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα και θα διεκδικήσει πολλούς τίτλους.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Ελπίζω να μάθω γρήγορα τα συστήματα της ομάδας. Έχω ακούσει μόνο σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ιστορικό κλάμπ. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πολλές φορές σε φάιναλ φορ και θέλω να είμαι μέρος αυτού του πλάνου.

Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και τον μάνατζέρ μου και με έκαναν να σιγουρευτώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου, σε μια ομάδα που κάνει ένα πράγμα, να κερδίζει. Προσπαθώ όταν μπαίνω στο γήπεδο να παίζω άμυνα, να παίρνω τα ριμπάουντ. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου ώστε να κερδίζει”, ήταν τα λόγια του Γιανγκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…