Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Ευκαιρία για το χρυσό”

“Ευκαιρία για το χρυσό”

Papagiannis

Papagiannis

Λίγες ώρες έχουν απομείνει ακόμα για να ξεκινήσει η μεγάλη μάχη του τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων, ανάμεσα στην Εθνική μας και την Τουρκία. Με αφορμή τον τελικό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Fibaeurope, ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά:
“Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε το χρυσό. Περιμέναμε γι αυτό τα τελευταία τρία χρόνια”, για να προσθέσει λίγο αργότερα “Κάθε φορά παίζαμε στον μικρό τελικό. Έχουμε χάσει τρεις φορές σε ημιτελικό και δύο σε μικρό τελικό. Τώρα θέλουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουμε στη Β’ Κατηγορία ως Νέοι Άνδρες. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε το χρυσό εδώ”.

Για τον θηριώδη σέντερ μίλησε και ο προπονητής της Εθνικής: “Είναι πολύ έξυπνος παίκτης κι εξαιρετικός αμυντικός. Αν είναι συγκεντρωμένος στο πίσω μέρος του παρκέ, τότε μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου. Ξέρει πως πρέπει να κάνει κάποια πράγματα στην επίθεση, ειδικά στο low post. Κάνει καλά σκριν, έχει καλά χέρια και μπορεί να τελειώσει ιδανικά κάθε φάση που θα πάρει. Είναι νέος ακόμη. Είναι δύσκολο για παιδιά της ηλικίας του να παίζει καλά κάθε μέρα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…