Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Δύο και έκλεισε

Δύο και έκλεισε

PAOK

PAOK

Η προ ημερών συμφωνία με τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Κώστα Κακαρούδη, έφερε τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του για τη νέα περίοδο. Απομένουν δύο αλλά κομβικές κινήσεις για να κλείσει. Πρόκειται για ένα πόιντ γκαρντ και ένα σέντερ. Στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης του Κώστα Βασιλειάδη, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης έδωσε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το που κινείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο θέμα του άσου, του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζέικ Όντουμ δηλαδή, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει πια τον Κέβιν Γκάλογουεϊ. Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα, είναι ασφαλώς διαφορετικού τύπου άσος σε σχέση με αυτούς που είχε τα προηγούμενα χρόνια ο “Δικέφαλος” (Κούπερ, Οντουμ). Στον ΠΑΟΚ πίστευαν ότι με το ύψος τους (είναι δίμετρος) θα έδινε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Ωστόσο η διαφορά στο οικονομικό δε γεφυρώθηκε και η περίπτωση του εγκαταλείφθηκε. Εκτός βέβαια και αν συμφωνήσει ο Γκάλογουεϊ σε αυτά που του προσέφερε η ομάδα.

Με τα σημερινά δεδομένα ο ΠΑΟΚ κινείται προς άλλες κατευθύνσεις, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή και πάλι παίκτη από κολέγιο. Γι’ αυτό άλλωστε και έκανε ο Νίκος Σταυρόπουλος το ταξίδι στις ΗΠΑ στις αρχές του καλοκαιριού.

Η αρνητική έκβαση στο θέμα Λάνγκφορντ που προτίμησε τα περισσότερα χρήματα της Γαλλίας, άλλαξε τα δεδομένα στη γραμμή των ψηλών. Παρέμεινε ο Κακαρούδης και, πλέον, ο ΠΑΟΚ αναζητά “καθαρό” πεντάρι -θα επέλεγε “4,5άρι” αν έκλεινε ο Λάνγκφορντ– που θα “γεμίσει” τη ρακέτα και που θα παίζει “με πλάτη” όπως έλεγε σήμερα και ο Τέλης Ζουρνατζίδης.

Σε αυτά τα δύο ζητήματα προσθέστε και το ερωτηματικό που υπάρχει σχετικά με την ημερομηνία συμμετοχής του Κώστα Χαραλαμπίδη στην προετοιμασία μετά τον καθαρισμό που έγινε στο πόδι του και που πήγε πιο πίσω την επάνοδο του. Ο “Μπίδης” δεν πονάει αλλά είναι σαφές πως μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και δεδομένης της ηλικίας του -θα “πατήσει” τα 40– κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να τον πιέσει να επιστρέψει νωρίτερα από όσο πρέπει.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …