Κεντρική Απόλλων Π. Χαρίζει διαρκείας

Χαρίζει διαρκείας

apollon-perivola-kosmos

Στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποιεί, ο Απόλλωνας Πάτρας θα χρειαστεί, όσο ποτέ άλλοτε, τη στήριξη των οπαδών του. Προκειμένου να επιβραβεύσει τον κόσμο που στέκεται στο πλάι της ομάδας, η διοίκηση της ΚΑΕ γνωστοποίησε πως θα χαρίσει εισιτήρια διαρκείας σε δέκα φιλάθλους, που θα ανανεώσουν τις κάρτες του μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας του Απόλλωνα Carna για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχουν δέκα φίλαθλοι της ομάδας που θα ανανεώσουν την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας μέχρι και τις 22 Αυγούστου. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει ανακοινώσει τις ειδικές τιμές (εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες) που ισχύουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, όμως θέλοντας να επιβραβεύσει τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας αποφάσισε μέσω της διαδικασίας της κλήρωσης να χαρίσει σε δέκα φιλάθλους το εισιτήριο διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα σπεύσουν να προμηθευτούν την κάρτα τους μέχρι τις 22 Αυγούστου εκτός από τις προνομιακές τιμές θα μπουν αυτόματα και στην κλήρωση για τα δέκα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας “Standard- Βασική”.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Απόλλωνα Carna η ημερομηνία της κλήρωσης η οποία θα γίνει στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας που θα δοθεί στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Υπενθυμίζεται ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσουν τέσσερις (4) διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, οι δύο από τις οποίες θα διατίθενται οικονομικότερα από την περσινή χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας αξίας 80€ (αντί για 100€) και των 130€ (αντί για 150€). Επίσης, έχουν προβλεφθεί εισιτήρια διαρκείας για ανέργους, μαθητές και φοιτητές σε μειωμένες τιμές.

Μια από τις καινοτομίες που θα εφαρμόσει η διοίκηση τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι η παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 50% για τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών του Συλλόγου, αλλά και η διάθεση “Αθλητικής Κάρτας” για τις Ακαδημίες, προκειμένου οι μικροί αθλητές να παρακολουθούν τα παιχνίδια του Απόλλωνα και να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ , από την επίσημη μπουτίκ στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου  αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας .

Ειδικότερα θα ισχύουν ανά κατηγορία οι παρακάτω τιμές και προνόμια για τους κατόχους:

Α. Βασικές κατηγορίες

VIP – Διακεκριμένες: 500 €

Προνόμια
Oι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
– Αποκλειστική πρόσβαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Απόλλωνα στο ημίχρονο του κάθε εντός έδρας αγώνα με προσφορά αναψυκτικών καφέ και ορεκτικών.
– Parking στο χώρο του γηπέδου.
– Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις – γεύματα της ομάδας.(έναρξη περιόδου – λήξη περιόδου).
– Έκπτωση 20% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Executive A – Αριθμημένες: 200 €
Executive B – Αριθμημένες: 130 €

Προνόμια
Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
– Για τις Αριθμημένες Α θέση στην κερκίδα Α του γηπέδου ( πάνω από τα επίσημα) και για τις αριθμημένες Β πίσω από τους πάγκους των αθλητών των ομάδων.
– Εκπτωτικές δράσεις σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια της σεζόν στον τοπικό τύπο και με sms στους κατόχους των διαρκείας της κατηγορίας αυτής.
– Έκπτωση 15% & 10% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.
– Δυνατότητα απόκτησης μιας φανέλας της σεζόν 2014-15 με τις υπογραφές των παικτών του Απόλλωνα , κατόπιν κλήρωσης.

Standard – Βασική: 80 €
Κερκίδες: Γ΄, Δ΄, Ε΄

Προνόμια
Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
– Δυνατότητα συμμετοχής σε μια αποστολή εκτός έδρας κατόπιν κλήρωσης δίπλα στους αγαπημένους αθλητές του Απόλλωνα.
– Έκπτωση 10% στην μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Γονείς Αθλητών ακαδημιών Απόλλωνα (με την έγγραφή έκπτωση 50% σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)
Κερκίδες: Β΄, Γ΄, Δ΄

Προνόμια
Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
– Δυνατότητα παρουσίας με την συνοδεία του κηδεμόνα στα αποδυτήρια της ομάδας του Απόλλωνα και δυνατότητα συλλογής αυτογράφων και φωτογραφιών των αγαπημένων σας παικτών, κατόπιν συνεννόησης με τους αντίστοιχους προπονητές των ακαδημιών.
– Έκπτωση 15% στις μπουτίκ του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Β . Κοινωνικές κατηγορίες

Άνεργοι Κερκίδα Γ΄ με υπόδειξη κάρτας ανεργίας , περιορισμένος αριθμός έκπτωση 50% με τελική τιμή 50 €.
Μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια κερκίδα Γ’ και Δ΄, περιορισμένος αριθμός ονομαστικά με επίδειξη μαθητικής – φοιτητικής ταυτότητας, 50 €.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
μέσω πιστωτικής κάρτας
μετρητοίς

Για όσους ανανεώσουν και εξοφλήσουν τις θέσεις που κατείχαν την σεζόν 2014-15 μέχρι 30/07 θα κατοχυρώνουν την περσινή τους θέση και επιπλέον θα δικαιούνται την παρακάτω έκπτωση:

 • Για τα διακεκριμένα έκπτωση 10% (από 500 ευρώ 450)
 • Για τα executive A΄ και Β΄ έκπτωση 20% ( από 200 ευρώ σε 160 και από 130 ευρώ σε 105)

Τέλος, η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο όλοι οι αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου θα εφοδιαστούν με μια μοναδική “Αθλητική Κάρτα” και με αυτήν θα δικαιούται είσοδο σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται διάφορες προσφορέςπρος τους κατόχους καρτών διαρκείας από την διοίκηση σε συνεργασία με τους Επίσημους Χορηγούς της ΚΑΕΑπόλλων Carna”.

Tρόποι πληρωμής

Η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθεί  με τους παρακάτω τρόπους:
– μέσω πιστωτικής κάρτας
– μετρητοίς
– 50% προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 19 Σεπτεμβρίου.

Για όσους ανανεώσουν τις θέσεις που κατείχαν την σεζόν 2014-15 μέχρι τις 22/8 να κατοχυρώνουν την περσινή τους θέση και επιπλέον θα δικαιούνται την παρακάτω έκπτωση:
– Για τα διακεκριμένα έκπτωση 10% (από 500 ευρώ 450)
– Για τα executive A΄ και Β΄ από 200 έκπτωση 20% ( από 200 ευρώ σε 160 και από 130 ευρώ σε 105)

Τέλος, η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου θα εφοδιαστούν με μια μοναδική “Αθλητική Κάρτα” και με αυτήν θα δικαιούται είσοδο σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται διάφορες προσφορές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας από την διοίκηση  σε συνεργασία με τους Επίσημους Χορηγούς της ΚΑΕ Απόλλων Carna”.

Load More Related Articles
 • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

    Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
 • Η αναβίωση του Rivalry

  Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
 • Rebounding Life (vid)

  Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …