Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ανυπομονώ να έρθω”

“Ανυπομονώ να έρθω”

Chris Warren 2011 12 NBL Headshots JzVn2sgAWn9l

Chris+Warren+2011+12+NBL+Headshots+JzVn2sgAWn9l

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Κρις Ουόρεν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της “Ένωσης”, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και όπως τόνισε ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα. Παράλληλα, χαρακτήρισε εξαιρετική ευκαιρία την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:
Για τις πρώτες σκέψεις του: “Eίμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε ώστε να δείξω το ταλέντο μου. Κοιτάζω μπροστά για μία υπέροχη σεζόν, για έναν υπέροχο χρόνο“.

Για το τι περιμένει από τη νέα περίοδο: “Περιμένω να διασκεδάσω παίζοντας για την ΑΕΚ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό πράγμα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι, να διασκεδάζουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες“.

Για το τι τον έκανε να πει “ναι” στην ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα. Έχει υπέροχο κόσμο και ανταγωνιστικούς αγώνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη“.

Για το αν είναι η πρώτη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα: “Ναι, θα είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι είναι πανέμορφη χώρα“.

Για το τι γνωρίζει για τη χώρα: “Δεν γνωρίζω και πολλά. Θα ψάξω όμως τώρα που με ρωτήσατε στο… Google και όταν έρθω θα είμαι έτοιμος“.

Για τους αγώνες με τη Γαλατασαράι: “Το πλάνο είναι να κερδίσουμε την Γαλατασαράι. Είναι μια δυνατή αντίπαλος και ειδικά στην έδρα της. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι“.

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: “Θα είμαι παρών στις 24 Αυγούστου, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Έχω δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι και ανυπομονώ να έρθω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…