Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ξέρω που έρχομαι”

“Ξέρω που έρχομαι”

markovic

markovic

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ για φέτος. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε στο νέο αυτό κεφάλαιο της καριέρα του, το κίνητρο του Γιούροκαπ ενώ έκανε και ειδική μνεία στους οπαδούς του “δικεφάλου“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την έλευση του στον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα το να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ και πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που θα έχω πλέον. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι υπάρχει σχέση της πατρίδας μου με την ομάδα καθώς το όνομά του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ γνωστό στη Σερβία, φυσικά και ξέρω για τον πρόεδρο της ομάδας και την καριέρα που έχει κάνει, αλλά και για τον Στογιάκοβιτς, που ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και έφτασε να κάνει μία τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ“.

Ενώ αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Βον: “Ο Τζούλιαν ήταν ο καλύτερός μου φίλος στη χρονιά που ήμασταν μαζί στον ΚΑΟΔ. Μιλήσαμε, μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, την ατμόσφαιρα και την οργάνωση, ωστόσο ακόμη κι αν δεν είχα μιλήσει μαζί του, δεν θα είχα καμία αμφιβολία στο να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ“.

Για την ομάδα: “Η ομάδα έχει τον ίδιο προπονητή, έχει αρκετούς παίκτες που είναι στην ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για το ξεκίνημα της σεζόν, ώστε να μην χρειάζεται μεγάλος χρόνος προσαρμογής. Κι αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ όλους εμάς που θα έρθουμε τώρα για πρώτη φορά στην ομάδα”

Για το Γιούροκαπ: “Είχα παίξει πριν αρκετά χρόνια στο Γιούροκαπ, αλλά είχα μικρή συμμετοχή, οπότε μπορώ να πω ότι θα είναι κάτι σαν νέα εμπειρία για μένα. Και θα είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, γιατί πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση. Πρώτος μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά, να μπορέσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, κάνοντας ακριβώς αυτό που θέλει ο προπονητής μου. Και όλοι μαζί με δουλειά και υπομονή, πηγαίνοντας βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους που θα έχει η ομάδα”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, έχω δει πολλές φορές παιχνίδια και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και ειδικά στους αγώνες ποδοσφαίρου. Ελπίζω να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας “.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…