Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξεπερνά τα 1000 διαρκείας

Ξεπερνά τα 1000 διαρκείας

olympiacos eisitiria diarkeias1

olympiacos-eisitiria-diarkeias1

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός, ότι οι ανανεώσεις και οι νέες αγορές καρτών εισιτηρίων διαρκείας είναι έτοιμες να ξεπεράσουν τις 1000.

Μάλιστα, όντας στην ημέρα διάθεσης, ο κόσμος του Ολυμπιακού που έχει κλείσει θέση στο ΣΕΦ για όλη τη χρονιά, είναι τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:
“Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο πλευρό της ομάδας και τη νέα χρονιά με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.
Οχτώ μόλις μέρες μετά την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για τη νέα σεζόν και ο αριθμός των φιλάθλων που ανανέωσαν την κάρτα τους, αλλά και των νέων κατόχων είναι ο τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Δεκάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της ΚΑΕ για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να βρουν τη θέση τους δίπλα στους πρωταθλητές.
Ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί αγγίζει τα 1000. Η διάθεση των καρτών θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Εθνάρχου Μακαρίου 1 στο ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ), μέσω του επίσημου site της ομάδας www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210 8938007”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…