Κεντρική Basket League Άρης “Τίτλο με τον Άρη”

“Τίτλο με τον Άρη”

pelekanos ioannou

pelekanos-ioannou

Ο Μιχάλης Πελεκάνος επέστρεψε στον Άρη και έχει μεγάλες φιλοδοξίες, οι οποίες φθάνουν μέχρι την κατάκτηση κάποιου τίτλου! Στα πλαίσια της παρουσίασης του από την ΚΑΕ, ο έμπειρος φόργουορντ εξέφρασε τη χαρά της επιστροφής του και την αγάπη του για τον σύλλογο, ευχαρίστησε τη διοίκηση, αναφέρθηκε στο ρόλο του στην ομάδα και στάθηκε στη σημασία της δημιουργίας ελληνικού κορμού.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη. Έχουμε αγαπήσει τον κόσμο και τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΚΑΕ. Με την οικογένεια μου, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υγεία να έχουμε και θα τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύεται, όπως και τον κ. Λάσκαρη. Όλοι μαζί και με τον κόσμο, θα κάνουμε το καλύτερο. Ο κόουτς Πρίφτης είναι εξαιρετικός και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ πάλι μαζί του” ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Η Ευρώπη έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επιστροφή μου. Ο κ. Λάσκαρης βοηθάει σημαντικά την ομάδα και σίγουρα βοήθησε αυτός ο παράγοντας στην επιστροφή μου. Θέλουμε να δούμε την ομάδα να κερδίζει τίτλους. Την έχω αγαπήσει και θέλω να πάρουμε κάποιο τίτλο”.

Όσον αφορά το ρόλο του στην ομάδα, εξήγησε πως “Ό,τι ρόλο μου αναθέσει, θα τον κάνω. Το προτέρημα μου είναι στην άμυνα. Και στην επίθεση φυσικά, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Όλα τα παιδιά είναι ηγέτες στην ομάδα. Γίνεται ομαδική δουλειά. Έτσι και φέτος κάθε παίκτης θα έχει τον δικό του ρόλο. Άλλος σε ένα ματς θα τραβάει περισσότερο και άλλος λιγότερο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα” ενώ συμπλήρωσε ότι:

“Η οικογένεια μου μεγαλώνει και έπαιξε ρόλο στην επιστροφή μας. Να είμαστε σταθεροί. Κάναμε τις συζητήσεις με τον Άρη και καταλήξαμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή. Για αυτό και αποφασίσαμε να επιστρέψουμε. Πριν τον Απρίλιο λέγαμε ότι η μόνη επιλογή αν επιστρέψουμε στην Ελλάδα, είναι ο Άρης. Και έτσι έγινε”.

Και κατέληξε, αναφερόμενος στο έντονο ελληνικό στοιχείο, που χαρακτηρίζει την ομάδα: “Είναι πολύ σημαντική η δημιουργία ενός ελληνικού κορμού, για να υπάρχει και μία χημεία. Πιστεύω θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…