Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Τα “κλειδιά” στον Θαλασσινό

Τα “κλειδιά” στον Θαλασσινό

Εθνική Παμπαίδων

basketa12

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Θαλασσινό ανακοίνωσε η Ένωση Νέα Περάμου. Ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Παράλληλα, η Ένωση ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σπύρου Προσελέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Θαλασσινό. Ο Κος Θαλασσινός θα αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή στον σύλλογό μας, καθώς θα προπονεί την ανδρική ομάδα, που και φέτος συνεχίζει στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ, αλλά θα έχει και την εποπτεία όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Ο Κος Θαλασσινός, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του προπονητικά σε μεγάλα σωματεία, όπως στον Πανελλήνιο, Μίλωνα, Αθηναϊκό, Πρωτέα Βούλας, Ψυχικό.

Η Ένωση επίσης καλωσορίζει στην ομάδα το νέο απόκτημά της τον καλαθοσφαιριστή Σπύρο Προσελέντη, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 2 χρόνια και ο οποίος αγωνίζεται στη θέση 1. Ο Σπύρος θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες της ανδρικής ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ τη φετινή περίοδο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …