Κεντρική Ασίστ Shadow Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ο Σλούκας

Στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ο Σλούκας

sloukas

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στη Θεσσαλονική, μετά το ταξίδι του στην Πόλη για να υπογράψει το συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, και επισκέφτηκε το Μουσείο της ΧΑΝΘ παρέα με τον ατζέντη του, Παναγιώτη Καπάζογλου. Τη ξενάγηση του έκανε ο Γιωργής Μπουσβάρος ενώ εκεί βρέθηκε και ο Διευθυντής του Τομέα Αθλητισμού και Αθλητικού Κέντρου της ΧΑΝΘ “Μίμης Τσικίνας”, Γιώργος Πετρίδης.

“Η ΧΑΝΘ έχει κάνει μια απίστευτη προσπάθεια και μπράβο της. Είναι μεγάλη τιμή να βλέπω και την δική μου φανέλα εδώ μέσα, ιστορικά η ΧΑΝΘ ως μια ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση δικαιούνταν να κάνει αυτό το Μουσείο. Θα πρέπει να ξέρετε πώς το περιβάλλον εδώ δεν μου είναι ξένο, ο πατέρας μου, Γιάννης Σλούκας εργάζονταν στην ΧΑΝΘ ως προπονητής στο τμήμα της άρσης βαρών για 15 χρόνια, οπότε αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον”, δήλωσε ο 25χρονος γκάρντ και πρόσθεσε:

“Αυτή την στιγμή έχω ξεκινήσει προπονήσεις και θα συνεχίσω για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μέχρι να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε όσο δυνατόν ψηλότερα με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ που έρχεται”.

sloukas2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…