Κεντρική Basket League Άρης “Στο δρόμο για την ελίτ”

“Στο δρόμο για την ελίτ”

simtsak

simtsak

Για την παραμονή του στον Άρη και τους στόχους του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Βασίλης Σίμτσακ. Ο 34χρονος σέντερ, τόνισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στην ελίτ, ενώ χαρακτήρισε θετική την σεζόν που μας πέρασε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σίμτσακ στο arisbc.gr:
“Η παραμονή μου στον Άρη ήταν κάτι που επιθυμούσα πριν καν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία ξαναμπαίνει στο δρόμο για την ελίτ”.

Για τη σεζόν που πέρασε: “Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Ήμασταν μία ομάδα – οικογένεια, δεμένη εντός κι εκτός παρκέ, η οποία έκανε μία πολύ καλή πορεία. Η επιστροφή του Άρη στην τετράδα είναι σημαντικό επίτευγμα, όπως και κάποιες σημαντικές νίκες που πετύχαμε. Υπήρξαν και κάποιες άσχημες στιγμές, όμως το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σαν νομάδα και ανακάμψαμε. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών στο τέλος, πιστεύω ότι θα παίρναμε ακόμα καλύτερη θέση”.

Για το μέλλον του Άρη: “Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο που ήρθε ένας επενδυτής στον Άρη. Σημαντικό όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ. Συνέβη κατά τη διάρκεια της σεζόν και το βιώσαμε εν μέσω αγώνων. Η έλευση της οικογένειας Λάσκαρη δημιουργεί νέες προοπτικές. Το κυριότερο είναι ότι ο Άρης αισθάνεται μία ασφάλεια στο θέμα της οικονομικής συνέπειας, αλλά και της αποπληρωμής των χρεών των χρεών, αφού το πρώτο ζητούμενο για μία χρεωμένη ομάδα είναι η οικονομική εξυγίανση, στη δύσκολη εποχή που ζούμε. Από κει και πέρα, υπάρχει το περιθώριο για αύξηση του μπάτζετ, κάτι που υπόσχεται τη δημιουργία πιο ισχυρής ομάδας”.

Για τα τρία χρόνια εκτός Ευρώπης: “Συμφωνώ ότι τρία χρόνια εκτός Ευρώπης είναι πολλά για ένα μέγεθος σαν τον Άρη. Η συμμετοχή στο EuroCup κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πρόκληση για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή πορεία”.

Για τον ίδιο αν αλλάζει κάτι: “Πάντα ήμουν παίκτης ομάδας. Θα κάνω ό,τι όλα τα χρόνια, αυτό που θα μου ζητηθεί, για να προσθέσω ένα λιθαράκι στη νέα προσπάθεια του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και πάλι οικογενειακό κλίμα, όπως πέρυσι. Αυτό έπαιξε ρόλο – κλειδί στην πορεία μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…