Κεντρική Α1 ΕΣΑΚΕ Στη NOVA για ακόμα δύο χρόνια

Στη NOVA για ακόμα δύο χρόνια

esake-nova

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει να προβάλλεται από τη NOVA για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ο ΕΣΑΚΕ ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του με το συνδρομητικό κανάλι μέχρι το 2017. Πρόκειται για μία μεγάλη συμφωνία της διοργανώτριας αρχής, η οποία διατηρεί στο ανώτατο επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα και συνάμα το ελληνικό μπάσκετ.

Τα κανάλια Novasports, με την μοναδική τεχνογνωσία και την εμπειρία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προβάλλουν με τον αρτιότερο τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ, με σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος. Με 12 από τις 14 ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού, και φυσικά με τη ζώνη “Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό” κάθε Σάββατο στις 17:00, η κορυφαία ομάδα μπασκετικών δημοσιογράφων θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις τόσο στα αθλητικά κανάλια της Nova όσο και στο Novasports.gr.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: “Η επέκταση της συμφωνίας μας με τον ΕΣΑΚΕ έρχεται να σφραγίσει την επί σειρά ετών άψογη συνεργασία των δύο πλευρών. Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να προβάλλουμε το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, όχι μόνο γιατί κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του Έλληνα φίλαθλου, αλλά και γιατί υποστηρίζουμε έμπρακτα τον Ελληνικό αθλητισμό. Ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές μένουμε σταθεροί σύμμαχοι των ελληνικών αθλητικών συλλόγων και “Παίζουμε Ελλάδα’’ αναδεικνύοντας κι εξασφαλίζοντας το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ανέφερε: “Ο ΕΣΑΚΕ έχει βρει έναν εξαιρετικό συμπαίκτη, τα κανάλια Novasports, στην προσπάθεια του η Basket League ΣΚΡΑΤΣ να χαρίζει θέαμα και συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους. Θα συνεχίσουμε για δύο ακόμη χρόνια μαζί να συνεργαζόμαστε για την καλύτερη προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος που βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων και έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες χαρές. Εύχομαι και αυτή την διετία η συνεργασία ΕΣΑΚΕ και καναλιών Novasports να είναι εποικοδομητική και επωφελής για όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Πλήρης διαφωνία ΕΣΑΚΕ με παίκτες!

Ο ΕΣΑΚΕ είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με μέλη του Συνδέσμου Παικτών (Γλυνιαδάκης, Ξανθόπουλος, …