Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Συνεχίζει με τη Nike

Συνεχίζει με τη Nike

Olympiacos panigirismoi

Olympiacos-panigirismoi

Την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα ακόμα πέντε χρόνια, φθάνοντας συνολικά τα 13 συναπτά (!), με τη Nike ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών θα συνεχίσει να ντύνει τους πρωταθλητές Ελλάδας, δίνοντας συνέχεια σε μια άκρως επιτυχημένη (αμφίδρομα) συνεργασία, που ξεπερνάει τα 25 χρόνια, συνολικά των δύο οργανισμών.

Ο Γενικός Διευθυντής της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ν καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας. Οι αξίες που αντιπροσωπεύει σε παγκόσμιο επίπεδο συμβαδίζουν με την φιλοσοφία και το όραμα του Ολυμπιακού. Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας και τα επόμενα έτη, θα είναι γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας”.

Με τη σειρά του, ο Εμπορικός Διευθυντης, Νίκος Λεπενιώτης, επεσήμανε ότι: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την συνέχιση της συνεργασίας μας με την Νike. Η πρόωρη ανανέωση της συμφωνίας μας και η επέκταση της μέχρι το 2020, αποτελεί μια πολύ σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την ίδια την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν χώρα.

Η δυναμική του brand του Ολυμπιακού τόσο σε εγχώριο όσο και κυρίως σε διεθνές επίπεδο τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα ανανέωσης της συνεργασίας μας με τον μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο. Οι αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, η εμπορική δυναμική, η διοικητική και οργανωτική σταθερότητα καθώς και η κοινωνική απήχηση του Ολυμπιακού, αποτέλεσαν τις βασικές παραμέτρους της επέκτασης της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας μας με την Νike και στοχεύουμε σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και καλύτερες ημέρες. Συγχαρητήρια σε όλους!”.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Nike Greece, Μιουένιχ Φέλιξ, τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με την ομάδα του Μπάσκετ του Ολυμπιακού μέχρι το 2020! Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η συνεργασία μας μαζί του ενισχύει το όραμα της Nike, και την πίστη μας στο μπάσκετ και τη σημασία του στα ελληνικά δρώμενα. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί με επιτυχία και η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

nike-osfp-chorigia-ananeosi

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Nike μέχρι το 2020. Η συνεργασία η οποία έληγε το καλοκαίρι του 2016, ανανεώθηκε πρόωρα και πλέον η Νike θα αποτελέσει τον μακροβιότερο συνεργάτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς το 2020 θα συμπληρωθούν 13 χρόνια συνεχόμενα έτη αδιάλειπτης συνεργασίας ενώ συνολικά η συνεργασία των 2 οργανισμών θα ξεπεράσει τα 25 χρόνια καθώς ξεκίνησε την δεκαετία του 1990!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …