Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σαρώνει η Εθνική Κωφών

Σαρώνει η Εθνική Κωφών

basketa2

Η πορεία της Εθνικής ομάδας Γυναικών, αρχικά, και αυτή των Εφήβων, στη συνέχεια, μας καθήλωσε ενώ τώρα τα βλέμματα μας είναι στραμμένα στους Νέους Άνδρες και Γυναίκες, που δίνουν τις δικές τους μάχες στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως και η Εθνική ομάδα της ΟΣΕΚΚ. Υπάρχει όμως ακόμα ένα κομμάτι της “γαλανόλευκης” που παλεύει και μεγαλουργεί αυτήν την περίοδο αλλά κανείς δεν έχει προσδώσει τη δέουσα προσοχή.

Ο λόγος για τις Εθνικές ομάδες Κωφών, ανδρών και γυναικών, που πραγματοποιούν φανταστικές πορείες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊβάν καθώς έχουν φθάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης! Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουλίου, με τους Άνδρες να αντιμετωπίζουν τη Λιθουανία και τις Γυναίκες τις ΗΠΑ, για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Αυτοί οι αθλητές αξίζουν την προσοχή μας γι’ αυτό, όποιοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα αλλά και σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες, από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://2015worlddeafbasketball.deafsports.org.tw/web/en/results/dailyresults).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Συνεχίζεται η «λάσπη» για το έπος του ’87

Συντεταγμένη «λάσπη» έχουν ξεκινήσει να πετούν μέλη της τότε ομάδας της ΕΣΣΔ, που ηττήθηκε…