Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ραντούλιτσα… και Τάιους

Ραντούλιτσα… και Τάιους

alex tyus maccabi electra tel aviv eb14

alex-tyus-maccabi-electra-tel-aviv-eb14

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει φέτος επίπεδο. Η “πράσινη” διοίκηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει μία ομάδα πολύ υψηλών προδιαγραφών, η οποία θα έχει κυριάρχο ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σάσα Πάβλοβιτς έκανε την αρχή, ακολούθησε η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στην Ευρώπη, ο Νικ Καλάθης, ενώ μόνο τα τυπικά μένουν για την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Επόμενος στόχος της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι η εύρεση ενός δεύτερου σέντερ, ο οποίος παρέα με τον Ραντούλιτσα και τον Παπαγιάννη θα αποτελέσουν, ίσως, την καλύτερη φροντ λάιν της Ευρώπης. Οι “πράσινοι” εξέτασαν τις περιπτώσεις των Μιλουτίνοβιτς και Λάσμε, ωστόσο ένα νέο πρόσωπο ήρθε τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τον Άλεξ Τάιους, τον εκρηκτικό Αμερικανό σέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 27χρονος άσος είναι εξαιρετικός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, είναι μετρ των στα ριμπάουντ και στις τάπες και θα δώσει το κάτι διαφορέτικο στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ραντούλιτσα και Παπαγιάννης είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Τάιους είναι εκρηκτικός, γρήγορος και πολύ αθλητικός, ενώ οι άλλοι δύο σέντερ είναι πολύ δυνατά κορμιά.

Η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε σημαντικές εξελίξεις και σ’ αυτό το θέμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…