Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Προέχουν οι “πράσινοι”

Προέχουν οι “πράσινοι”

mavrokefalidis

mavrokefalidis

Για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες (“Ισπανικές” σειρήνες), μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στην La Opinion de Malaga. Ο Έλληνας άσσος, τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την πρόταση, αλλά υπογράμμισε ότι θα περιμένει τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, δήλωσε ότι στοχεύει στο να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και ότι θέλει να μιλήσει με τον τεχνικό των Ισπανών, Τζουάν Πλάθα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης:
“Έχω ήδη στα χέρια μου την πρόταση της Μάλαγα. Είμαι χαρούμενος γι αυτό, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να αποφασίσω. Θα περιμένω πρώτα τον Παναθηναϊκό και, κυρίως, θα μιλήσω με τη γυναίκα μου για να πάρουμε κάποια απόφαση. Αυτή τη στιγμή μόνο η Μάλαγα μου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση”.

Για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: “Ο ατζέντης μου με ενημέρωσε πως μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Η Μάλαγα είναι ένα ωραίο μέρος για να παίξεις. Είναι επίσης σημαντικό πως συμμετέχει στην Euroleague. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για επιστροφή στην Liga Endesa, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Θέλω να παραμείνω στο υψηλότερο επίπεδο.

Θέλω να μιλήσω με τον κόουτς Τζουάν Πλάθα. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή ακόμη και θέλω να ξέρω τι σκέφτεται για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…