Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πλησιάζει ο Καλάθης

Πλησιάζει ο Καλάθης

kalathis

kalathis

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σε φουλ ρυθμούς τις μηχανές του, προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει σηκώσει μανίκια και προσπαθεί τις επόμενες μέρες να κλείσει τις “τρύπες” στο “πράσινο” ρόστερ.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να φέρει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο “τριφύλλι”, ενώ βρίσκεται σε σκέψεις και για τον δεύτερο σέντερ που θα αποκτηθεί, ο οποίος πιθανότατα να είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι “πράσινοι”, όμως, δεν ασχολούνται αποκλειστικά με τη θέση του σέντερ, καθώς τους καίει και το θέμα του Νικ Καλάθη.

Ο ομογενής γκαρντ πλησιάζει μέρα με τη μέρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποτελεί την πρώτη του επιλογή, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη. Η επιστροφή του στη γηραιά ήπειρο είναι πιο πιθανή από ποτέ, καθώς στο ΝΒΑ δεν έχει βρει ακόμα ικανοποιητική πρόταση, με τα περιθώρια να στενεύουν. Η υπόθεση του διεθνή άσου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα (13/7), με τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…