Κεντρική NBA NCAA Παρουσιάστηκε ο Μαραγκίδης

Παρουσιάστηκε ο Μαραγκίδης

maragkidis gmc

maragkidis-gmc

Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και ένα μήνα, πως ο Νίκος Μαραγκίδης θα συνεχίσει να είναι κάτοικος ΗΠΑ αλλά θα μετακομίσει στο Βέρμοντ (από τη Φλόριντα) για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Green Mountain College (“Στο Βέρμοντ ο Μαραγκίδης“). Η έναρξη της κολεγιακής του πορείας είναι, και επισήμως, γεγονός με τους Eagles να ανακοινώνουν την προσθήκη του ταλαντούχου γκαρντ!

Ο προπονητής της ομάδας, Άντονι Λιονέλι, έπλεξε το εγκώμιο του υπογραμμίζοντας πως “Ο Νικ είναι ένα άτομο που εργάζεται σκληρά και θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στις αθλητικές και ακαδημαϊκές μας κοινότητες. Είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές και έχει εμπειρία από τον αμερικάνικο τρόπο παιχνιδιού, τα τελευταία δύο χρόνια”.

“Ελπίζω οι κόποι να ανταμειφθούν και ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση μου, τόσο ως παίκτης όσο και ως φοιτητής” σημείωσε, από την πλευρά του, ο 18χρονος γκαρντ.

Ο Νικ Μαραγκίδης έκανε θραύση με το σχολείο στο οποίο φοίτησε αυτές τις τελευταίες δύο σεζόν, την Impact Academy (ρεκόρ 12-8 φέτος), αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας και πραγματοποιώντας ορισμένες εκκωφαντικές εμφανίσεις ενώ ήταν και MVP του Xplosion Tournament, το οποίο κατέκτησε τη ομάδα!

Αυτές εξαργύρωσε με την υποτροφία του 75% των διδάκτρων (περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο) στο κολέγιο του Βέρμοντ και, πλέον, μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του και θα καταφέρει να “σκαρφαλώσει” σε σημεία που δεν έχουν φτάσει άλλοι Έλληνες παίκτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…